The Silent Centre week Ibiza

2 t/m 9 november 2024

The Silent Centre week in Ibiza

Echt de tijd nemen om je Stille Midden te hervinden en je hart te openen. Vanuit daar leren een helende nieuwe verbinding te maken met jezelf en je omgeving. Om uiteindelijk verantwoordelijkheid terug te pakken over je eigen doen en laten en zo een andere relatie aan te gaan met jezelf, je omgeving en je eigen gedachten en emoties.

Wil je graag meer leren over Het Stille Midden, je eigen energie leren opladen en je hart energie activeren dan is deze Ibiza week echt iets voor jou.

In dit 7 – daagse zomer retreat ligt de focus op Het Stille Midden en het openen van je energetisch healers hart door middel van teachings, meditatie, lichaamswerk en ademhalingsoefeningen. Daarnaast worden er verschillende trainingstechnieken gebruikt zoals als systemisch werk (familie opstellingen in stilte) en is er een bijzonder ritueel op een prachtige locatie.

In deze 7 – daagse kom je tot rust, hervind je het vertrouwen in je intuïtie en activeer je een verbinding tussen je hart en je Hogere Zelf.

 

Deze 7 – daagse Ibiza week is wat voor jou als je: 

 • Meer wil leven vanuit je hart
 • Je wil (her)verbinden met Het Stille Midden in jou
 • Behoefte hebt aan inzicht & verdieping in je eigen doen en laten
 • Tijd voor jezelf wil en tot rust wil komen
 • Merkt dat patronen zich herhalen en je er anders mee om wil leren omgaan
 • Even uit je drukke leven wil stappen
 • Het ” moeten” en of je innerlijke criticus of pleaser wil bevrijden
 • Niet goed bij je gevoel kan komen
 • een diep verlangen hebt om te zijn (ipv overleven)
 • je angsten liefdevol wil leren dragen en transformeren

in de week lopen we globaal door deze thema ‘s

 • null

  Programma inhoud en tijden
  Ochtend les blok 9:00 tot 11:30 Teaching, meditatie, yoga, Pranayama, lichaamswerk

  Middag les blok 16:00 tot 18:00 Systemisch werk, langere bijv. dynamische meditatie, `ademsessie, ritueel, mindset of mindfullness ofwel meer coaching of training.

  Incheck is vanaf 15 uur zaterdag 10 juni en uitcheck voor 10 uur vrijdag 16 juni 2023

  Het programma is maatwerk en dus beweegt ook mee met wat de groep nodig heeft. 

 • null

  Dag stuctuur (catering)
  Licht ontbijt vanaf  8:15 uitgebreide bruche rond 11:30 en een diner rond 19:00

  De maaltijden zijn afgestemd op het programma en zijn gevarieerd op basis van vegetarisch en vegan voeding, om jou proces zo goed mogelijk te ondersteunen. 

 • null

  Stilte is belangrijk onderdeel van programma en we werken met stilte dag of periode.
  In begin van week werken we met de focus op stilte en naar binnen keren en na deze dag is er meer aandacht voor verbinden en celebration van het leven.  In deze stilte periode zal de structuur er mogelijk iets anders uit zien qua programma, de catering tijden houden we wel aan.

  De stilte dagen en tijd is een enorm cadeau aan jezelf en het geeft een enorm verdieping werking en focus in je proces. In deze dagen wordt je door het programma en oefeningen mee genomen op een reis naar jouw stille midden. En is er tijd om processen te verwerken en los te laten. En diep kan ontspannen en op kan laden. De strucuur en lesinhoud van deze periode is zo dat je het goed vol kan houden.

   

 • null

  Praktische informatie

  Kort samengevat: Over de dag verspreid zijn er 2 workshop en/of trainingsblokken (soms is er optioneel een 3 e avond (wandeling of kleine spirituele oefening) of middag activiteit/tip om te bezoeken op het eiland). Op alle dagen krijg je 2 of 3 maaltijden afgestemd op de programma inhoud. Ernaast zijn er vrije tijd blokjes om tot jezelf te komen. Of je boekt een 1 op 1 privé sessie bij Katja Vermeulen.

Wat biedt de Silent Centre 7 daagse jou:

 • Leren afstemmen op een geopend hart
 • Verbinding maken met stilte en je Stille Midden
 • Reset van lichaam & geest
 • Tools en handvatten om het geleerde te implementeren in het dagelijkse leven
 • Transformatie van oude patronen en overtuigingen
 • Meer durven voelen en vertrouwen op jouw intuïtie
 • Tools om beter te leren loslaten en in het moment te zijn
 • Inzichten hoe je op andere manieren met jezelf kan omgaan
 • Nee leren zeggen en gezondere keuzes maken voor jezelf.
 • durven door te pakken in wat nodig is (werk verandering / scheiding / droom realiseren)
 • anders omgaan met piekeren of twijfels en angst

 

De essentie van alle Silent Centre programma’s is dat je je diep verbind met de stilte en liefde in jou. Tijdens retreats en expedities kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie op doen. In de retreats en expedities kom je tot rust, hervind je het vertrouwen in je intuïtie en activeer je een verbinding met je hogere zelf en de natuur. Deels of geheel unplugged wordt aangeraden (optioneel).

Alle oefeningen en activiteiten staan in dienst van het in contact komen met jezelf en je lichaam. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig  meditatie of yoga ervaring heeft. Ook wanneer je bekend bent met mijn werk, kan dit de perfecte verdieping zijn.

 

Investering

2 t/m 9 november 2024

De prijs van de luxe 7 – daagse ibiza week is op basis van alle overnachtingen, programma, eten en drinken, gebruik zwembad en tuin en toegang tot het omliggende wandelgebied.

1 luxe persoons kamer met eigen sanitair € 2400,-

1 luxe persoons kamer met gedeeld sanitair €2150,-

2 persoons kamer gedeeld sanitair € 1950,-

2 persoons kamer met eigen ensuit badkamer €2050,-

2 x 2 persoons kamer in 2 nissen met open verbinding met gedeeld sanitair € 1695,-

Kom je samen met je partner en of een dierbare vriendin met wie je een 2 persoons bed wil delen geef het dan even aan dan kunnen we dit met kamer indeling rekening mee houden.

 

Locatie

2 t/m 9 november 2024

De Ibiza week vind plaats op The Chetinad retreat villa.  Deze prachtige verbouwde villa met zwembad en aparte meditatie workshop ruimte (dome) heeft nog mooie, oude details en is van alle gemakken voorzien. De zaal is sereen, ruim en licht en heeft een adembenemend uitzicht. De inrichting is een mooie mix van vintage, design en natuurlijke materialen. Je slaapt 1,2 of 4- persoonskamers met badkamer ensuite of gedeelde douche en toilet. De locatie ligt in de buurt van het klein schattig dorpje Sant Agusti op 15 min rijden van Cala Comte, Cala Tarida en andere mooie populaire strandjes aan de west kust van Ibiza. Een van de mooie ibiza secret walks loopt er in de buurt.

 

In de Chettinad retreat villa zijn er 7 slaapkamers en 5 badkamers.  Een grote lichte woonkamer en een zeer ruim zwembad terras. De apart yoga dome ofwel trainingsruimte kijkt prachtig uit over de natuur van ibiza.

De groepsgrote is maximaal 12 inclusief trainer en kok.

Wil je graag wat meer  informatie en of meer zien van de kamers of het terrein. Kijk dan op (link webstie)

Op deze site vind je een helder sfeer impressie en andere informatie waaronder dit stukje historie.

The Chettinad’s walls are over 400 years old and built according to the traditions of that period. When more space was needed for a growing family, another cube construction was added to the house to create a sequence of adjoining cubes built to adapt to the terrain. As such, rooms are not uniform in size or shape, sit on different ground levels, are accessed by curiously placed steps and passageways, and have their own unique features. These are all distinguishing characteristics of a finca, and perhaps its greatest charm.

The CHETTINAD main House is an airy, light-filled space that’s ideal for guests who desire communal living in a luxury home setting.

 

Wat krijg je

 • gevarieerd transformerend programma op maat gegeven door Katja Vermeulen
 • alle heerlijke vegetarische & vegan maaltijden
 • gebruik van zwembad en tuin
 • vrije tijd voor verwerking / ontspanning / of wandelien in de natuur of lekker naar strand en zee
 • optionele 1 op 1 sessie (dit is privé extra in te kopen)
 • 7 daagse mini detox
BOEK NU