Nature Quest Week Albanië

23 t/m 30 juni 2024

21 t/m 28 september 2024

Unplugged Nature Retreat in de ongerepte Albanese Alpen.

Hou je van natuur & hiken en zoek je een verdiepend retreat met veel stilte.

Dan is dit retreat echt wat voor jou!

We hiken in de Albanese alpen, lange afstanden in stilte. No nonsens, simpel aanwezig zijn. Je verbinden met de natuur en “zijn met was is” staan centraal. we werken met drie krachtig verbindende natuur ceremonies denk hierbij aan een vuurritueel, een zweethut en een solo (visioen) quest. Daarnaast werken we ook gezamenlijke met verdiepende kleine systemische oefeningen (familie opstellingen in stilte).

Deze combinatie van activiteiten, en oefeningen werken als een krachtig medicijn en brengen je in het nu. We laten in dit Silent Centre retreat dan ook de natuur en stilte werken.

Even helemaal weg. No nonsens. Lopen, eten, slapen, vuurtje stoken en zijn met was is.

Deze Albanese reis geeft de perfecte mix tussen een veilige en verzorgde omgeving, en tegelijkertijd de stilte en ongereptheid van de natuur.

Je un pluggend  jezelf even van de drukte van je dagelijks leven en je rollen daarin, en je opent jezelf en voor de spectaculaire natuur.

 

Hoe ziet de reis er praktisch uit:

Je loopt met je day pack ( dagrugzakje). De grote bagage wordt door paarden over de bergkammen vervoerd, of gaan in een bestelbus naar de volgende locatie dus je kunt geheel zorgen vrij genieten van dit avontuur.

We raden je aan om deze reis volledig off line te zijn (zonder telefoon en horloge). Katja zal met je kijken mocht er specifieke reden zijn waarom je niet volledig off line kan zijn, wat een haalbare vorm voor je is om in iedergeval het grootste deel unplugged door te brengen met jezelf en de groep.

Het programma wordt minimaal ondersteund door teaching en (gerichte) sharing zodat de stilte fijn doorwerkt.

Het grootste deel kun je zelf kiezen hoe je de reis  innerlijk aangaat, en welke processen je wel of niet wil onderzoeken. De gemêleerde samenstelling van de groep (allen met een eigen behoefte) werkt prachtig samen en versterkt de individuele processen.

Dit op jezelf zijn in fijne bedding van een groep maakt dit concept nu al 7 jaar tot een magische en prachtige reis.

Ik kijk er naar uit met jou deze reis te gaan maken.

Heb je vragen mail of bel me voor een kennismaking gesprek.

We gaan op pad met een groep van maximaal 10 personen. Allen in fysiek gezonde conditie, zodat we goed door kunnen wandelen.

 • Ontspannen hiken met je day-pack, overige bagage wordt met paarden of busje vervoert.
 • Ervaren begeleiding door Katja Vermeulen
 • Ervaren lokale engelstalige gids Ana
 • Zweethutceremonie onder deskundige begeleiding van Lieke van den Berg
 • 7 dagen zonder telefoon en horloge
 • Meerdere dagen hiken in prachtige Albanese Alpen
 • Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur
 • Je doet mee op de manier die goed voelt voor je
 • Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch, traditioneel en van eenvoudige kwaliteit
 • Celebration dinner op de laatste avond
 • Slapen in tenten, herbergen of onder de sterren

Investering € 2200,- (EXCL.BTW) en 2662,- (INCL BTW)

 

23 juni t/m 30 juni 2024

21 t/m 28 september 2024

*De investering in de 7 daagse expeditie naar Albanië is een bedrag exclusief BTW. De vlucht naar Tirana (ongeveer 400 euro) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, lunches en diner op de laatste avond. Deze expeditie is voor ondernemers (coaching / persoonlijke ontwikkeling) aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat. Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in 2 termijnen te voldoen.

Je regelt zelf je vlucht. De reis start om 12:30 (of 14:30) op Tirana aiprort ligt aan reis.  De aangeraden vlucht melden we later.

BOEK NU