Maatwerk coaching en trainingen (zakelijk of privé)

Datum op afspraak

Hier vind je alle informatie over coaching en trainingen. Naast de retreat en trainingen die gecreëerd kunnen worden op maat voor jou besloten groep of werknemers, vind je hier ook uitgebreid informatie over coachings mogelijkheden. Denk aan business advies, mediation, trainingen om groepsprocessen te verbeteren. Op aanvraag en in overleg kun je bij ons ook op maat gemaakte combinaties afnemen, waarin verschillende manieren van advies en reflectie en of verschillende combinaties van tools ingezet worden voor persoonlijke en business trajecten.

Een verandering vraagt continuïteit en focus, net als inzicht in waar de verandering, zakelijk of privé, nodig is. Aangezien dat proces al ingewikkeld genoeg is, biedt The Silent Centre trajecten waarbij we je over een langere periode begeleiden zodat je je transformatie ontspannen kunt doorlopen en je doel bereiken.

Katja wist bij mij doorbraken te begeleiden op een compleet ander niveau. Ik ging lichter weg, alsof er iets van me afgevallen was. Een mooie aanvulling op het werk dat ik via de cognitieve weg al had verzet. Ik ervoer een versnelling in mijn ontwikkeling.” – Marc (consultant)

Lees verder voor de trajecten voor teams of besloten groepen, of partners zakelijk en privé.

Business retreat in week, weekend of workshop (besloten groep)

MAKE IT HAPPEN

Voor wie?
Je wil met The Silent Centre werken, maar je hebt behoefte aan een maatwerkprogramma. Denk hierbij aan een retreat, Experiences of Expeditions op een bijzondere locatie. Je wil een bepaalde versnelling en focus opzoeken met je bedrijf, team of een groep gelijkgestemden. The Silent Centre kan een volledig programma voor je neerzetten, maar kan ook afstemmen op een bestaand proces of gepland programma of event.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Precies zoals jij het wil. The Silent Centre heeft een brede ervaring met het vormgeven van weken, weekenden en workshops, zowel intern als op afgelegen locaties.

Wat kenmerkt dit traject?
Verandering vraagt soms om buiten je comfort zone te treden, met onze begeleiding zorgen we er altijd voor dat dit op een veilige, liefdevolle manier gebeurt.

Kosten?
In overleg.

Relatiecoachingstraject (partners zakelijk of privé)

RELATIEBOOST

Voor wie?
Je beseft dat je naast je professionele verantwoordelijkheden en/of gezin ook oog wil houden voor je zakelijke en of privé relatie. Herhalingen, steeds weer dezelfde irritaties of zelfs ruzies kunnen opspelen. Net als worstelingen met macht, onzekerheid, woede, pijn of kwetsbaarheid. Heb je het gevoel dat je elkaar niet echt meer kan bereiken, dat het oude gevoel van samen staan we sterk naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen omdat oplossingen en veranderingen uitblijven? Of heb je zonder zwaarwegende redenen behoefte aan verdieping en meer verbinding in je zakelijke en of privé relatie?

Hoe ziet zo’n traject eruit?
In 3 sessies werken we aan je zakelijke en of privé relatie en worden verschillende aspecten zoals fysiek, emotioneel en mentaal en spiritueel onderzocht. We kijken samen  waar er groei mogelijk is en waar het nodig is elkaar te laten, zodat er ruimte komt voor een nieuwe verbinding.

Wat kan ik verwachten?
Je maakt praktische afspraken. Denk hierbij aan de verdeling van verantwoordelijkheden en of praktische taken. Hoe en wanneer spreek je elkaar aan. Je krijgt inzicht in de onderliggende mentale en emotionele patronen (persoonlijke, familiepatronen of organisatieproblemen of patronen). Samen vergroten we het gevoel van veiligheid (intimiteit) en stilte in de relatie.

Wat kenmerkt dit traject?
Zonder het te beseffen dragen mensen invloeden mee uit hun familieachtergrond. We kijken in dit traject op verschillende manieren naar de relatiepatronen en verwachtingen zodat ook de onbewuste processen zichtbaar worden en mogelijke verstikkingen aan het licht komen om losgelaten te kunnen worden. Zo ontstaat er een ontspannen levens- en werkhouding en kan meer liefde ervaren worden.

Kosten?
Op aanvraag vanaf 935 euro excl. BTW.

“Katja heeft haar gaves op een bijzondere manier ontwikkeld, waardoor ze veel mogelijkheden ziet, maar ook de blokkades en verwarringen weet te herkennen. Verder wist ze mijn lijf en mij naar een diepe ontspannen plek te brengen waardoor we fijn samen konden werken.”
– Katinka (trainer)

Lees verder voor de trajecten voor individuen.

Zakelijk coachingstraject (partners zakelijk of privé)

OWNER OF LIGHT

Voor wie?
Dit traject is voor ondernemers en leiders. In het dagelijkse leven geef je leiding aan een organisatie, team of afdeling. Je zoekt verdieping, groei en transformatie. Je zoekt naar een manier van leiden die verbonden is met je stille midden. Ook wel je natuurlijke leiderschap.

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je zult merken dat je steeds meer gaat leiden vanuit een innerlijke wijsheid die je door dagelijkse uitdagingen loodst. Dit natuurlijk leiderschap staat los van culture of familiaire overdracht en staat heel dichtbij jezelf.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en omvat 3 individuele sessies, 3 zakelijke sessies, een week of een weekend in Nederland of buitenland en – op aanvraag – een solo in de natuur.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. Jezelf ontspannen en veilig, diep verbonden neerzetten kan een wereld van verschil betekenen in je werk- en privéleven. Hoe veiliger mensen zich voelen, hoe krachtiger de samenhang in jouw team. Zo kan het bewustzijn van mensen groeien of tot uiting komen. Het werken vanuit het stille midden helpt en versnelt de flow, teamsynergie en de collectieve intelligentie. Dit helpt om moeiteloosheid en de levensenergie terug te brengen in het werken. Deze vorm van werken is diep verbinden met een groter weten.

Kosten?
In overleg maken we een maatwerk traject

Individuele coaching of coachingstraject (zakelijk of privel)

INDIVIDUELE COACHING 

By Katja Vermeulen in de praktijk of online

 

Zakelijk of prive in te boeken

Ons drukke, westerse bestaan kan ervoor zorgen dat tijd en rust voor het verwerken van ervaringen niet altijd makkelijk te vinden is. Het uitstellen van en voorbijgaan aan deze processen zorgt voor blokkades en spanningen in je systeem.

Voel je dat de dingen zich herhalen en dat je vastloopt in bepaalde processen? Hoe creëer je ruimte in je leven om alles een beetje te verwerken en hoe blijf je dicht bij jezelf? Het herkennen en erkennen van spanningen en blokkades is niet altijd een makkelijk proces om zelf in gang te zetten. Mijn sessies bieden je de mogelijkheid om gericht gedachtes en emoties los te laten en te doorvoelen. Via het ontspannen van het lichaam werk ik aan het versterken van de natuurlijke balans tussen spanning en ontspanning. Aanknopingspunten voor een sessie zijn:

  • Meer ontspanning in lichaam (en denkwijze).
  • Meer inzicht willen in eigen doen en laten.
  • Lichamelijke spanningen of pijn in je lichaam.
  • Stress, mentale druk willen leren loslaten.
  • Negatieve patronen doorbreken.
  • Privé-relaties
  • Werkrelaties of werkgerelateerde problematiek
  • Eigenliefde

Ik reik je de handvatten aan om je reactiepatronen, onverwerkte emoties en gedachtes te doorgronden en los te laten. Soms zet ik hiervoor een familie- of organisatie-opstelling in of kijk ik systematisch en/of energetisch

naar de dynamiek van het leven waarin jij je bevindt. We kijken samen naar de aandachtspunten in jouw lichaam, naar wat zich er in het hier en nu aandient in je fysiek. Ook als je al langer met een bepaald thema rondloopt kan het bevrijdend werken om hier gericht mee aan de slag te gaan gedurende de sessies.

Deze bovengenoemde individuele coachings sessies zijn los in te kopen of per blokje van 3. Wil je meer kijk dan naar coachingstraject Rise & Shineof Owner of light en of maak met Katja een maatwerk traject op maat.

COACHINGSTRAJECT RISE & SHINE

Voor wie?
Je bent in een fase van je leven waarin je voelt dat het anders moet of kan. Je hebt behoefte om naar je stille midden te keren en tot rust en overzicht te komen.

Een periode van tijd voor jezelf (pauze) waarin jij voorop staat, oude balast los te laten en naar een diepere verbinding met je zijn te gaan. Uit je hoofd. In je lichaam. Je zoekt begeleiding om opnieuw of dieper verbinding te maken met je innerlijke leiding en waar nodig hulp te krijgen bij je blinde vlekken of het verwerken en loslaten van oude, onbewuste processen

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je leert je te verbinden met je hogere zelf, je leert haar horen, zien en voelen. We begeleiden je eerst door de emotionele, mentale en fysieke lagen. We kijken of er nog  oude overlevingspatronen of oude familiethema ’s werkzaam zijn die jou niet meer dienen. We helpen je die te werken en los te laten. Je energieveld wordt versterkt en/of dat je goed aardt. Zodat je leert je levenspad te bewandelen vanuit een nieuw verstilde en ontspannen levenshouding waarin je je ook met de moeiteloze kant van het leven durft te verbinden.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en start met 3 individuele sessies en een week of een weekend in Nederland of buitenland en we sluiten af met 2 focus en/of terugkomsessies. In overleg komen we tot een traject dat bij jouw situatie past.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. In de sessies maken we contact met je hogere zelf en vertalen dit naar inzichten voor jou voor in je privéleven als wel een verdieping in je ontwikkeling in je werk of artistieke carrière. We kijken vanuit stilte naar je toekomst om het te laten ontvouwen in plaats van te bedenken. Zo zien we eventueel ook waar het niet stroomt en wat nodig is om de natuurlijke stroom te herstellen.

Kosten?
In overleg maken een maatwerk traject.

BOEK NU