The Silent Centre weekend aan de Waal

28, 29 30 mei 2021
24, 25, 26 september 2021
26, 27, 28 november 2021

The Silent Centre weekend aan de Waal 

Wil je graag meer leren over Het Stille Midden, en je energie en je eigen energiemanagement dan is dit programma iets voor jou. In dit weekend ligt de focus Op jezelfhelend vermogen activeren, je leert  hoe jezelf kan op schonen, aarden via jouw stille midden.

Op een prachtige locatie met één- en twee persoons kamers en voldoende ruimte in de grote houten huis en chalets om tot rust te komen en op te laden. Bovendien eet je heerlijk vegetarisch, en doen we naast yoga en meditatie als past bij groep energie een vuur ritueel of een systemische oefening. Verder leent de rivierdal en bosrijke omgeving zich perfect voor natuurwandelingen.

The Silent Centre biedt dit jaar 3 bijzondere wekenden aan waaronder dit weekend op de prachtige locatie aan de Waal. In dit weekend is er veel tijd en aandacht om tot rust en nieuwe inzichten te komen.

Dit doen we door middel van je hoofd leren  leegmaken, leren door te ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe meditatietechnieken.  Ook zijn er andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen. Verder is er een zweethut dat is een eeuwen oud vorm om met jezelf en de aarde en universum in verbinding te gaan.

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga en meditatie ervaring heeft. Alle oefeningen en activiteiten staan in dienst van het in contact komen met jezelf en je lichaam. Hierdoor kun je je bewust worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert stil te worden en om jezelf waar te nemen vanuit stilte en liefde.

Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Ook wanneer je bekend bent met mijn werk, kan dit de perfecte verdieping zijn.

Thema: In deze week leer je je verbinden met het stille midden te activeren en in te zetten voor jezelf en jouw proces. In dit weekend kom je tot rust, hervind je vertrouwen in je intuïtie en activeer je een verbinding met je hogere zelf.

Details: We starten vrijdag om 18:00 met het programma. Inchecken kan vanaf 17 uur en we sluiten zondagmiddag af rond 16:00. Er is een programma, maar er is ook tijd om zelf te rusten of een mooie wandeling te maken in je eigen tempo.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit  verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen, wandelingen en andere perfomance- trainers- en systemische oefeningen.

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van de weekend is en op basis van een twee persoons kamer € 575,- incl BTW, alle overnachtingen, programma, eten en drinken, toegang tot het omliggende wandelgebied.

Locatie: Waaldijk 15 – Natuurlijk Trainen.

Tijdens dit meerdaagse retreat op de mooie locatie van Natuurlijk Trainen kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie op doen.

De retreats vinden doorgaans plaats het houten trainingshuis met de mooie workshop ruimte daarnaast zullen ook veel in de prachtige diepe tuin of aan de Waal zijn.

De zaal is sereen, ruim en licht. De inrichting is een mooie mix houten en natuurlijk element en materialen. Elke slaapkamer of chalet heeft een eigen sfeeren vaak ook een eigen badkamer.

De heerlijke tuin waar je elke keer een nieuw uitzicht of pad kan ontdekken.  De uitstrekte landschappen van de Waal die je ervaart tijdens de wandelingen of een moment voor jezelf maken het tot een knusse warme locatie.

BOEK NU