The Silent Centre weekend 27,28,29 November 2002

Heerlijke weekendjes opladen, tot rust komen en nieuwe inspiratie opdoen. Wanneer je een weekend volgt met een ander thema komen er andere oefeningen en lessen aan bod. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga en meditatie ervaring heeft.

Yoga en meditatie zijn manieren om in contact te komen met jezelf en je lichaam om je bewust te worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert om jezelf waar te nemen vanuit stilte. Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Thema: Een weekend waarin we naar binnen keren en werken aan het thema stilte. The silent centre, ofwel je innerlijke stille midden, hervinden. Je leert je o.a. te verbinden met de stilte tussen de geluiden en gedachtes, waardoor er een sterkere afstemming komt met je intuïtie en het makkelijker wordt om de volgende stap te zetten in je leven.

Een weekend weg waarin er veel tijd en aandacht is om tot rust en nieuwe inzichten te komen. Je hoofd leegmaken, ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe manieren leren om te mediteren en andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen.

Details: Het weekend begint op vrijdag 17:00. We starten gezamenlijk rond 19:30. We stoppen zondag om 16:00 zodat iedereen tijd heeft om rustig en ontspannen naar huis te gaan. De locatie heeft eenpersoons en tweepersoons kamers.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit verschillende meditatietechnieken, adem- mindfulness- en ontspanningsoefeningen, (stilte)wandelingen, zweethut en/of interventies.

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf tot goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van het weekend is €575,- voor een tweepersoons kamer en €775,- voor een eenpersoons kamer inclusief twee overnachtingen, twee volledige dagprogramma’s, twee avondprogramma’s, eten en drinken.

We focussen op de stilte in ons, en maken contact met de stilte die in alles om ons heen aanwezig is.

Op de Waaldijk in Dreumel staat een prachtig, houten huis met een mooie workshop ruimte met zicht op de tuin, er zijn naast de keuken, o.a vier tweepersoons kamers. In de tuin is er ruimte voor allerlei buitenactiviteiten met een natuurlijke vijver voor een koud bad. In de tuin staan ook nog enkele slaapvertrekken in de vorm van houten cabins. Het huis ligt direct aan de Waal dus je loopt gelijk het rivierendal in met zijn uitgestrekte vergezichten en de voorbijtrekkende stroom van de rivier de Waal.

BOEK NU