The silent Centre weekend 10 t/m 12 juli 2020

Heerlijke weekendjes opladen, tot rust komen en nieuwe inspiratie opdoen. Heb je al eens eerder een yogaweekend of week gevolgd bij ons? Wanneer je een weekend volgt met een ander thema komen er andere oefeningen en lessen aan bod. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Yoga en meditatie is een manier om in contact te komen met jezelf en je lichaam om je bewust te worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert om jezelf waar te nemen vanuit stilte. Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Thema: Een weekend waarin we naar binnen keren en werken aan het thema stilte. Je innerlijke stilte, maar ook leer je je te verbinden met de stilte tussen de geluiden en gedachtes, waardoor er een sterkere afstemming komt met je intuïtie en het makkelijker wordt om de volgende stap te zetten in je leven.

Een weekend weg waarin er veel tijd en aandacht is om tot rust en nieuwe inzichten te komen. Je hoofd leegmaken, ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe meditatietechnieken en andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen.

Details: Het weekend begint op vrijdag 17:00. We eten vrijdag gezamenlijk rond 19:30. We stoppen zondag om 16 uur zodat iedereen tijd heeft om rustig en ontspannen naar huis te gaan. De boerderij van Vijfmorgenland heeft twee slaapzalen, één voor mannen en één voor vrouwen. Wil je niet met anderen op een zaal liggen is er de mogelijkheid om te kamperen of een kamer te huren bij de buurvrouw. Zie voor locatie ook www.vijfmorgenland.nl.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit yogahoudingen, verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen.

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van het weekend is 495,- Euro inclusief twee overnachtingen, twee volledige dagprogramma’s, twee avondprogramma’s, eten en drinken.

We focussen op de stilte in ons, en maken contact met de stilte die in alles om ons heen aanwezig is.

BOEK NU