The Silent Centre week 2 t/m 8 april 2021

The Silent Centre week in Friesland

Wil je graag meer leren over Het Stille Midden, en je energie en je eigen energiemanagement dan is dit programma iets voor jou. In deze hele week ligt de focus Op jezelfhelend vermogen activeren, je leert hoe jezelf kan op schonen, aarden via jouw stille midden.

Op een prachtige locatie met een en twee persoons kamers en voldoende ruimte in de grote landelijke huis om tot rust te komen en op te laden. Bovendien eet je heerlijk vegetarisch, en doen we naast yoga en meditatie ook als aansluit bij groepsenergie een vuur ceremonie en / of systemische opstellingen. Verder leent het friese landschap en bosrijke omgeving achter het huis zich perfect voor natuurwandelingen.

The Silent Centre biedt dit jaar een bijzonder week aan waaronder deze week is op de prachtige locatie in Oldeberkoop. In deze week is er veel tijd en aandacht om tot rust en nieuwe inzichten te komen. De groepsgrote is niet groter dan 5 deelnemers waardoor er veel aandacht is voor je proces en of privé vragen in opstellingen.

Dit doen we door middel van je hoofd leren  leegmaken, leren door te ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe meditatietechnieken.  Ook zijn er andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen.

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga en meditatie ervaring heeft. Alle oefeningen en activiteiten staan in dienst van het in contact komen met jezelf en je lichaam. Hierdoor kun je je bewust worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert stil te worden en om jezelf waar te nemen vanuit stilte en liefde.

Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Ook wanneer je bekend bent met mijn werk, kan dit de perfecte verdieping zijn.

Thema: In deze week leer je je verbinden met het stille midden te activeren en in te zetten voor jezelf en jouw proces. In dit weekend kom je tot rust, hervind je vertrouwen in je intuïtie en activeer je een verbinding met je hogere zelf.

Details: We starten vrijdag om 16:00 met het programma. Inchecken kan vanaf 15 uur en we sluiten donderdagmiddag af rond 12:00. Er is een programma, maar er is ook tijd om zelf te rusten of een mooie wandeling te maken in je eigen tempo.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit  verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen, wandelingen en andere perfomance- trainers- en systemische oefeningen.

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van de weekend is en op basis van een twee persoons kamer met gedeelde € 1400,- incl BTW, alle overnachtingen, programma, eten en drinken, toegang tot het omliggende wandelgebied. De groepsgrote zal niet groter zijn dan 5 deelnemers dus veel ruimte en aandacht om tot jezelf te komen. (1700,- incl btw voor een eenpersoons kamer hier deel je wel sanitaire met anderen).

Locatie: Bekhof 3, Oldeberkoop.

Tijdens dit meerdaagse retreat op de mooie landelijke Friese locatie Oldeberkoop kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie op doen.

De retreats vinden doorgaans plaats in de woonkamer van de boerderij, daarnaast loop je zo door het weiland achter het huis het Stuttebosch in met hei, bomen en uitgestrekte prachtige diepe tuin of  vergezichten en de linde die er door heen stroomt.

De zaal heeft echt de sfeer van een boerderij met houtkachel en vloerverwarming en is sereen, ruim en licht. De inrichting is een mooie mix houten klassieke stukken en natuurlijk element en materialen. De slaapkamer heeft een eigen sfeer en je deelt een luxe badkamer met regendouche en bad met de andere deelnemers.

De heerlijke tuin waar je elke keer een nieuw uitzicht of pad kan ontdekken.  De uitstrekte landschappen die je ervaart tijdens de wandelingen of een moment voor jezelf maken het tot een knusse warme locatie.

BOEK NU