The silent centre weekend 23 t/m 27 augustus

Informatie weekend op 23 t/m 27  augustus 2021 Hilversumse Hei :

Wil je graag meer leren over Het Stille Midden, en je energie en je eigen energiemanagement dan is dit programma iets voor jou. In dit weekend ligt de focus Op jezelfhelend vermogen activeren, je leert  hoe jezelf kan op schonen, aarden via jouw stille midden.

Op een prachtige luxe locatie met één- persoons kamers (#1.5M) en voldoende ruimte in de twee aaneengesloten boerderijen om tot rust te komen en op te laden. Bovendien eet je heerlijk vegetarisch, is er een sauna aanwezig en leent de bosrijke omgeving zich perfect voor natuurwandelingen.

The Silent Centre biedt dit jaar 3 bijzondere wekenden aan waaronder dit verdiepingsweekend op de prachtige Hoorneboeg op de Hilversumse hei. In dit weekend is er veel tijd en aandacht om tot rust en nieuwe inzichten te komen.

Dit doen we door middel van je hoofd leren  leegmaken, leren door te ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe meditatietechnieken.  Ook zijn er andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen. 

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga en meditatie ervaring heeft. Alle oefeningen en activiteiten staan in dienst van het in contact komen met jezelf en je lichaam. Hierdoor kun je je bewust worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert stil te worden en om jezelf waar te nemen vanuit stilte en liefde.

Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Ook wanneer je bekend bent met mijn werk, kan dit de perfecte verdieping zijn.

Thema: In deze week leer je je verbinden met het stille midden te activeren en in te zetten voor jezelf en jouw proces. In dit weekend kom je tot rust, hervind je vertrouwen in je intuïtie en activeer je een verbinding met je hogere zelf.

Details: We starten maandag ochtend om 10:00 met het programma. Inchecken kan vanaf 9 uur en we sluiten vrijdag af rond 18:00. Er is een programma, maar er is ook tijd om zelf te rusten of van de sauna gebruik te maken of een mooie wandeling te maken in je eigen tempo op de Hilversumse hei.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit  verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen, wandelingen en andere perfomance- trainers- en systemische oefeningen. 

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van de weekend is en op basis van een eenpersoons kamer € 1699,- incl BTW, alle overnachtingen, programma, eten en drinken, gebruik sauna en toegang tot het omliggende wandelgebied. (Enkel als je samenwonen met iemand dan kan je kamer delen maar neem daarvoor even contact met mij op)

De Hoorneboeg

Tijdens dit meerdaagse retreat op De Hoorneboeg kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie op doen.

De retreats vinden doorgaans plaats in Aan de Hei. Deze twee verbouwde, monumentale boerderijen hebben nog mooie, oude details en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn aan elkaar geschakeld met een bijzondere hal, zodat het van binnen voelt als een geheel.

De zaal is sereen, ruim en licht. De inrichting is een mooie mix van vintage, design en natuurlijke materialen. Je slaapt hier op zolder, heel knus onder het schuine dak.

Grenzend aan de hei en met een heerlijke grote eigen tuin is het een ideale en inspiratievolle plek voor een retreat.

BOEK NU