The silent centre week 10 t/m 16 augustus

Informatie week op 10 t/m 16 augustus 2020 Hilversumse Hei :

Heb je al eerder met mij gewerkt, of wil je graag meer leren over energie en je eigen energiemanagement? Dan is dit programma iets voor jou. In dit weekend ligt de focus op opschonen en leer je hoe jezelf op te schonen, te aarden en je zelfhelend vermogen te activeren via jouw stille midden. Op een prachtige, luxe locatie met één- en tweepersoons kamers en voldoende ruimte in de twee aaneengesloten boerderijen om tot rust te komen en op te laden. Bovendien eet je heerlijk vegetarisch, is er een sauna aanwezig en leent de bosrijke omgeving zich perfect voor natuurwandelingen.

The Silent Centre biedt dit jaar 2 bijzondere weken aan, waaronder een verdiepingsweek op de prachtige Hoorneboeg op de Hilversumse hei, waarin er veel tijd en aandacht is om tot rust en nieuwe inzichten te komen. 

Je hoofd leegmaken, ademen, de stilte opzoeken, aandacht voor je lijf en nieuwe meditatietechnieken en andere bijzondere oefeningen waardoor je dicht bij jezelf kan komen. 

De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en ook toegankelijk voor wie weinig of geen yoga en meditatie ervaring heeft. Alle oefeningen en activiteiten staan in dienst om in contact te komen met jezelf en je lichaam en je bewust te worden van je eigen blokkades en mogelijkheden. Je leert stil te worden en om jezelf waar te nemen vanuit stilte. 

Op deze manier verdiept de relatie tussen jou en je lichaam en ontstaat er ruimte om je te openen of juist los te laten en in een dieper contact te komen met je eigen levensenergie.

Wanneer je bekend bent met mijn werk, kan dit de perfecte verdieping zijn.

Thema: In deze week leer je je zelfhelend vermogen te activeren en in te zetten voor jezelf en jouw proces en als vertaler voor anderen en/of voor de omgeving om je heen. In deze week kom je tot rust, via adem- en vertragingsoefeningen, leer je je zintuigen op een heldere manier te gebruiken, hervind je vertrouwen in je intuïtie en schoon je jezelf op een diep niveau op en activeer je een verbinding met je hogere zelf.

Verdiepende focus ligt op het genezen en activeren vanuit the silent centre zowel voor jou privé als om te leren het in te zetten voor anderen.

Focus: zelfhelend vermogen activeren, teacher trainer, stil worden, leren leiding toelaten, leren aarding versterken en of opschonen, inzicht in negatieve emoties en hun werking.

Details: We starten maandag om 12:00 met het programma. Inchecken kan vanaf 10:30 en we sluiten zondagmiddag af rond 16:00. Er is een programma, maar er is ook tijd om zelf te rusten of van de sauna gebruik te maken of een mooie wandeling te maken in je eigen tempo op de Hilversumse hei.

Programma: De lessen zijn opgebouwd uit meditatie / yogahoudingen, verschillende meditatietechnieken, adem- mindfullness- en ontspanningsoefeningen, zweethut, wandelingen en andere perfomance- trainers- en systemische oefeningen. 

Eten: De vegetarische maaltijden zijn zo afgestemd dat je lijf tot goed tot rust kan komen.

Prijs: De prijs van de week op basis tweepersoons kamer is €1495-  en op basis van een eenpersoons kamer €1795,- excl BTW, alle overnachtingen, programma, eten en drinken, gebruik sauna en toegang tot het omliggende wandelgebied.

De Hoorneboeg

Tijdens de meerdaagse retreat op De Hoorneboeg kun je letterlijk even van een afstandje naar je leven kijken en nieuwe inspiratie op doen.

De retreats vinden doorgaans plaats in Aan de Hei. Deze twee verbouwde, monumentale boerderijen hebben nog mooie, oude details en zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn aan elkaar geschakeld met een bijzondere hal, zodat het van binnen voelt als een geheel.

De zaal is sereen, ruim en licht. De inrichting is een mooie mix van vintage, design en natuurlijke materialen. Je slaapt hier op zolder, heel knus onder het schuine dak.

Grenzend aan de hei en met een heerlijke grote eigen tuin is het een ideale en inspiratievolle plek voor een retreat

BOEK NU