Individuele coaching door Katja Vermeulen in de praktijk of online

Zakelijk of privé in te boeken

Energetische coaching.

Ons drukke, westerse bestaan kan ervoor zorgen dat tijd en rust voor het verwerken van ervaringen niet altijd makkelijk te vinden is. Het uitstellen van en voorbijgaan aan deze processen zorgt voor blokkades en spanningen in je systeem.
Voel je dat de dingen zich herhalen en dat je vastloopt in bepaalde processen? Hoe creëer je ruimte in je leven om alles een beetje te verwerken en hoe blijf je dicht bij jezelf? Het herkennen en erkennen van spanningen en blokkades is niet altijd een makkelijk proces om zelf in gang te zetten. Mijn sessies bieden je de mogelijkheid om gericht gedachtes en emoties los te laten en te doorvoelen. Via het ontspannen van het lichaam werk ik aan het versterken van de natuurlijke balans tussen spanning en ontspanning. Aanknopingspunten voor een sessie zijn:

 • Meer ontspanning in lichaam (en denkwijze).
 • Meer inzicht willen in eigen doen en laten.
 • Lichamelijke spanningen of pijn in jouw lichaam.
 • Stress, mentale druk willen leren loslaten.
 • Negatieve patronen doorbreken.
 • Privé-relaties
 • Werkrelaties of werkgerelateerde problematiek
 • Eigenliefde

Ik reik je de handvatten aan om je reactiepatronen, onverwerkte emoties en gedachtes te doorgronden en los te laten. Soms zet ik hiervoor een familie- of organisatie-opstelling in of kijk ik systematisch en/of energetisch naar de dynamiek van het leven waarin jij je bevindt. We kijken samen naar de aandachtspunten in jouw lichaam, naar wat er zich in het hier en nu aandient in je fysiek. Ook als je al langer met een bepaald thema rondloopt kan het bevrijdend werken om hier gericht mee aan de slag te gaan gedurende de sessies.

Online coaching:

Telefonische of emailconsulten zijn mogelijk. Je kan zowel een volwaardige sessie op afstand als een korte energiecheck of beantwoording van vragen in boeken. Via een aanmelding per email maken we een telefonische afspraak. Voor vragen of een afspraak neem contact op.

Hoe verloopt een behandeling: tijdens de sessie kijken we op welke manier je levensenergie nog beperkt is en je het gevoel hebt dat je niet vrij en optimaal in het leven staat. Dit heeft vaak te maken met je ‘overlevingspatronen’ en aanpassingen die je in dit leven gemaakt hebt. Deze ‘overlevingspatronen’ kunnen zowel op persoonlijke als op je ziels-, familie- en/of je incarnatieproces liggen.

Mijn behandelmethode is via een kort gesprek richting een energetische sessie waarin je ontspannen ligt op een mat en we een reis maken naar binnen en via jouw energie, zowel naar jouw lijf als naar je emotionele en mentale lichaam kijken naar waar jij op dat moment ruimte kunt maken of waar jouw aandacht naartoe wilt. In deze sessies maak je efficiënt en op een dieper niveau contact met de onbewuste lagen in jezelf.

Als je het gevoel hebt dat je al jaren worstelt met dezelfde patronen of problematiek waar je je vinger in de reguliere coaching niet op kan leggen, ben je bij mij op de juiste plek. In deze manier van werken kan ik je leren wat van jou en niet van jou is zodat er meer ruimte komt om in je oorspronkelijke ontwikkelingspad en processen terug te komen.
Locatie: Amsterdam of Den Bosch. Online sessie mogelijk.

Voor vragen of een afspraak neem contact op.

A 1 Resultaat / Wat geeft het je? Wat brengt het je?

 • Zelf helend vermogen activeren
 • Inzicht eigen doen en laten
 • Processen verhelderen en loslaten
 • Inzicht krijgen in wat van jou is en wat niet – opschonen energieveld

De sessies zijn in te boeken zowel zakelijk als privé in mijn praktijk ruimte in Amsterdam, Den Bosch of Ibiza als wel online.

Geef je voorkeur aan op het bookingsformulier of bel me voor een afspraak.

Online sessies
Locatie Amsterdam
Locatie Den Bosch
Locatie Ibiza
BOEK NU

Allow the darkness
to wake up your inner light