Element Expeditions Texel weekend

27-28-29 mei 2022
7-8-9 oktober 2022

Hier doet de tijd iets anders.
Je bent omringd door zee. De wind waait je hoofd schoon.
Je gaat terug naar huis vol energie en helderheid.

Ik neem je mee op reis. Naar de stilste plekken van het eiland. We gaan op vrijdagavond de zweethut in, altijd een mooie diepe reis naar binnen. Op zaterdag en zondag trekken we de natuur in. Lopen, bewegen, ademen. Het lijf aan de gang zetten, helder worden. Er is een korte ‘visionquest’ van zo’n acht uur in deze dagen. Je bent dan alleen in de natuur, in stilte, voor zo’n 8 uur. Genoeg tijd om uit te rusten, te overdenken, plannen te maken en antwoorden te krijgen.

3 dagen even weg van gezin, partner, je baan, je bedrijf. Dat is waardevol, en noodzakelijk. Zodat je niet volloopt. Volloopt met gedoe, dingen die moeten, stress, irritatie. Geen telefoons, geen camera’s. Er hoeft dan niet zoveel meer. Af en toe zal ik iets delen. Waardevolle inzichten die ik dagelijks opdoe in mijn werk als psycholoog en coach. En ervaringen over hoe we de natuur kunnen gebruiken als ritme in ons leven.

Zodat er meer daadkracht, creativiteit en visie in je leven ontstaat. Als je ook iets wilt delen, prima. En anders ben je stil. Er is goed eten, en er brandt een warm vuur. We overnachten back to basic en nemen af en toe een duik in zee. De groep zal, net als op alle andere expedities, nooit groter zijn dan 12 man. Zo is er genoeg ruimte voor verdieping en afzondering.

NORMAAL TARIEF: €695 (EXCL.BTW) / €840,95 (INCL.BTW)

BOEK NU