Elements Expeditions Schotland

Vanwege Covid gaan we in 2022 niet naar Schotland. Ben je geïnteresseerd in deze reis neem contact op via mail of telefonisch, mogelijk gaan we volgend jaar wel of hebben we een alternatief.

 

Schotland 

Knoydart (spreek uit Noidart) ook wel bekend als Britains’ Last Wilderness. Een stuk Schotland dat niet platgetrapt is door hikers, en waar je slechts met een bootje aan land kan gaan. We landen op Glasgow en zijn einde dag aangekomen in onze bothy.

De bothy is een stenen schuur met houtkachel, toilet en stromend water waar vandaan we onze dagtrips zullen doen. Uiteraard staat het je ook vrij je eigen tentje of tarp mee te nemen om zo nog meer van het landschap te ervaren. Slapen onder de sterren, helemaal vrij, liggend op je matje tussen de stille bergen en het fantastische uitgestrekte landschap.

Je gids is Katja. Zij is in staat op bijzondere manieren contact te leggen met jou, en de elementen om je heen. Je neemt een duik in de zee, je geniet van de uitzichten, de rust, het gezelschap van de andere deelnemers, en je trekt je terug voor een 24 uurs solo quest. Deze quest is altijd een unieke mogelijkheid om midden in deze afgelegen bergen te ervaren welke inzichten de natuur je kan geven.

expeditie in een notendop:

 • Op stap met een groep van maximaal 12 vrouwen. Allen in fysiek gezonde conditie, zodat we goed door kunnen stappen.
 • Ervaren begeleiding door Katja Vermeulen
 • 24 u vision quest: een eeuwenoude manier om diep tot jezelf te komen en waardevolle inzichten over jezelf en jouw pad mee naar huis te nemen.
 • 6 dagen geen telefoons en camera’s.
 • Meerdere dagen hiken in ‘Britains Last Wilderness’, schiereiland Knoydart. We laten de bagage in de bothy, dus je hiked alleen met een licht rugzakje. Een goede basisconditie is genoeg/nodig om dit vol te houden.
 • Genoeg mogelijkheden om stil en alleen te zijn in de natuur
 • Geen verplicht programma, je doet mee op de manier die goed voelt voor je.
 • Alle maaltijden zijn grotendeels biologisch.
 • Celebration dinner op de laatste avond.
 • Overnachting in een guesthouse op de laatste avond zodat je lekker gedoucht en schoon weer het vliegtuig in kan stappen.
 • We slapen in de bothy, in tenten of lekker onder de sterren onder je tarp/zeiltje.

Investering: € 1475,- (EXCL.BTW)

De vlucht naar Glasgow (ongeveer €150) is hierin niet inbegrepen, alle andere zaken wel: maaltijden, overnachtingen, gidsen, ceremonies, lunches en diner en overnachting op de laatste avond in een lokaal hotel. Deze expeditie voor ondernemers (scholing) aftrekbaar. Uiteraard sturen we je een factuur op maat. Mocht deze investering een probleem voor je zijn, laat het ons weten. We kunnen je de mogelijkheid geven om dit bedrag in termijnen te voldoen bijvoorbeeld.

BOEK NU