Coaching trajecten

De coachingstrajecten bestaan uit 12 sessie van ons 90 min.

Zakelijk is er:

OWNER OF LIGHT

Voor wie?
Dit traject is voor ondernemers en leiders. In het dagelijkse leven geef je leiding aan een organisatie, team of afdeling. Je zoekt verdieping, groei en transformatie. Je zoekt naar een manier van leiden die verbonden is met je stille midden. Je wilt meer focus en helderheid. Ook wel je je verbinden met je natuurlijke leiderschap.

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je zult merken dat je steeds meer gaat leiden vanuit een innerlijke wijsheid die je door dagelijkse uitdagingen loodst. Dit natuurlijk leiderschap staat los van culture of familiaire overdracht en staat heel dichtbij jezelf.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat 12 sessie’s over een periode van 6 tot 12 maanden en omvat bijvoorbeeld 6 individuele sessies, 6 zakelijke sessies. Samen met jou stellen we een ideaal coachingstraject samen en kijken waar jij zowel zakelijk als op privé kunt groeien en welke coachings werkvorm goed bij jou past.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. Jezelf ontspannen en veilig, diep verbonden neerzetten kan een wereld van verschil betekenen in je werk- en privéleven. Hoe veiliger mensen zich voelen, hoe krachtiger de samenhang in jouw team. Zo kan het bewustzijn van mensen groeien of tot uiting komen. Het werken vanuit het stille midden helpt en versnelt de flow, teamsynergie en de collectieve intelligentie. Dit helpt om moeiteloosheid en de levensenergie terug te brengen in het werken. Deze vorm van werken is diep verbinden met een groter weten.

Kosten?
In overleg maken we een maatwerk traject

 

Voor particulieren is er:

RISE & SHINE

Voor wie?
Je bent in een fase van je leven waarin je voelt dat het anders moet of kan. Je hebt behoefte om naar je stille midden te keren en tot rust en overzicht te komen. Je wilt uit je hoofd en hebt behoefte aan meer focus en richting te geven in wat echt belangrijk voor je is.

Een periode van tijd voor jezelf (pauze) waarin jij voorop staat, oude balast los te laten en naar een diepere verbinding met je zijn te gaan. Uit je hoofd. In je lichaam. Je zoekt begeleiding om opnieuw of dieper verbinding te maken met je innerlijke leiding en waar nodig hulp te krijgen bij je blinde vlekken of het verwerken en loslaten van oude, onbewuste processen

Wat kan ik verwachten?
In 12 sessie werken we o.a. via energetische coaching, systemische werk en ademhalingsoefeningen aan het hervinden van je kracht, verantwoordelijkheid en vertrouwen in jezelf en het leven. Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je leert je te verbinden met je hogere zelf, je leert haar horen, zien en voelen. We begeleiden je eerst door de emotionele, mentale en fysieke lagen. We kijken of er nog  oude overlevingspatronen of oude familiethema ’s werkzaam zijn die jou niet meer dienen. We helpen je die te werken en los te laten. Je energieveld wordt versterkt en/of dat je goed aardt. Zodat je leert je levenspad te bewandelen vanuit een nieuw verstilde en ontspannen levenshouding waarin je je ook met de moeiteloze kant van het leven durft te verbinden.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en start met 3 individuele sessies en een week of een weekend in Nederland of buitenland en we sluiten af met 2 focus en/of terugkomsessies. In overleg komen we tot een traject dat bij jouw situatie past.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. In de sessies maken we contact met je hogere zelf en vertalen dit naar inzichten voor jou voor in je privéleven als wel een verdieping in je ontwikkeling in je werk of artistieke carrière. We kijken vanuit stilte naar je toekomst om het te laten ontvouwen in plaats van te bedenken. Zo zien we eventueel ook waar het niet stroomt en wat nodig is om de natuurlijke stroom te herstellen.

Kosten?
In overleg maken een maatwerk traject.

Online sessies
Locatie Amsterdam
Locatie Den Bosch
Locatie Ibiza
BOEK NU

Of stuur een mailtje voor een vrijblijvende kennismaking gesprek naar info@thesilentcentre.com

Allow the darkness
to wake up your inner light