Element Expeditions
DE DIEPTE IN ZONDER GEZWEEF
Wij organiseren no nonsense mannen- en vrouwen expedities zonder telefoons, camera’s en horloges. Wandelen, vuur stoken, praten en stil zijn in de rauwe natuur: zo ervaar je ruimte en kom je tot rust.
Vanuit die rust en ruimte komt helderheid in wat je voelt en denkt.
Zodat je moeiteloos stappen gaat zetten op weg naar persoonlijke groei.
Als professional én als mens.

Ben je een man en wil je ook ga dan naar Elements Expeditons voor data en info.

We zijn organiseren deze expedities sinds 2013. Meer dan 250 mannen en vrouwen gingen je voor.
Veelal kwamen zij terug met meer helderheid, meer liefde, meer focus en meer daadkracht.

Even los van je familie en je werk.

Elements Expeditions bestaat sinds 2013 en was daarmee de pionier in Nederland met dit soort reizen. We blijven ons concept constant aanscherpen, werken met lokale gidsen en brengen je naar de meest afgelegen en stille plekken van Europa en daarbuiten.

We bieden drie- en zesdaagse expedities aan. De groepen bestaan altijd uit óf alleen vrouwen óf alleen mannen.

Even los van je familie en je werk, kan er eindelijk een andere kant van jezelf omhoogkomen. Het deel dat zin heeft om buiten te zijn. In de natuur. Zonder gedoe. Door de manier waarop de expedities zijn vormgegeven, rust je uit.

Een Elements Expeditie is een reis die zonder uitzondering op ál onze deelnemers (inmiddels meer dan 200 mannen en vrouwen) diepe impact heeft gemaakt.

De natuur en de opzet van onze reizen geven je een helder beeld van waar je staat, wie je bent, en wat het leven van je vraagt op dit moment.

Onze reizen kunnen levensveranderend zijn. De combinatie van uitstekende gidsen, zeer afgelegen locaties, uitgebalanceerde planning, en nuchtere facilitators die diepgaande persoonlijke ontwikkeling kunnen faciliteren onderscheidt ons van andere aanbieders.

Meer weten over onze reizen? Kijk dan op welke data we afreizen naar Albanië, Georgië, Texel en Schotland.