Wat is The Silent Centre?

The Silent Centre is een vertaling van het stille midden. Dit is een plek van stilte die in iedereen aanwezig is. Vanuit het stille midden kun je je op een krachtige manier verbinden met jezelf en je omgeving. Daarmee is het een krachtige transitieplek. Vanuit hier kun je een innerlijke groei of verandering inzetten.

Wat doet The Silent Centre?

The Silent Centre helpt mensen via coachingstrajecten, retreats en maatwerk zichzelf op een dieper niveau te leren kennen en begrijpen. Dit doen we via individuele coaching in een van onze praktijkruimtes of online.

Daarnaast bieden we groepstrajecten in weekenden en weken waarin we jou een plek geven om tot je zelf te komen en op te laden. We leveren unieke combinaties van stilte, natuur, meditatie en coachings- en trainingstools die samen kunnen gaan met rituelen.

 

The Silent Centre organiseert in 2023 verschillende weken, om mensen zichzelf op een dieper niveau te leren kennen en begrijpen.  

Een transformerende Ibiza week, weekenden op mooie locatie.

Daarnaast geef ik twee unplugged weken (zonder telefoon & horloge) in de Albanese Alpen en trekken we te voet (bagage wordt door paarden vervoerd) door Albanië.

Hierin werk ik o.s samen met Outdoor Albanië en o.a Jaap Duin ( hij geeft de men only Georgie)

 

A: The Silent Centre Ibiza week in the Chettinad villa van 10 tot 16 juni 2023.

B:The Silent Centre weekend in Nederland aan de Waal van 29 september t/m 1oktober 2023.

C: The Silent Centre Unplugged Albanese Alpen week in Albanië van 9 t/m 15 juli 2023 en 16 t/m 23 September 2023.

D: The Silent Centre Online sessie of coaching trajecten

E: The Silent Centre coaching ( 1 op 1 of relatie) op de praktijklocaties Den Bosch of Amsterdam

F: The Silent Centre maatwerk trajecten

Wie zijn we?

Katja Vermeulen is de oprichter van The Silent Centre en is verantwoordelijk voor het grootste deel van de programma’s. Sinds 2008 zet Katja weken en weekenden neer in binnen en buitenland om mensen te herinneren aan stilte en liefde.

Het inzetten van creativiteit en haar innerlijke gaves zijn de belangrijkste bron van zelfontwikkeling in haar leven, naast haar professionele ontwikkelingspad. Katja heeft twee HBO-opleidingen afgerond en een voltooide Master in Arts.

Binnen The Silent Centre past zij alle inzichten uit familie- en organisatieopstellingen, meditatie- en performance-opleidingen toe. Dankzij deze brede achtergrond heeft zij een rijk palet om haar aanpak aan te passen aan wat de specifieke situatie vraagt. In de weken of weekenden werken we per programma met een team dat aansluit op het thema of de specifieke groep.

 

The Silent Centre werkt samen met o.a.:

Jaap Duin (Elements Expeditions), Lieke van de Berg (Yamarei), Nisa van Oostveen (Zweethut), lokale sjamanen, natuurgidsen en plaatselijke facilitators op locaties als Spanje (Ibiza, Barcelona), Schotland en Albanië. Waar nodig aangevuld met ademcoaches of trainers met specifieke skills die in het programma of de ontwikkeling van de groep passen.

De natuur en de stroom van het leven zijn gang laten gaan en er in durven bewegen ook als het in eerste instantie je uit je comfort zone brengt, geven mij zulke mooie momenten waarin ik volledig aanwezig ben met de elementen (Katja Vermeulen)