Maatwerk Trainingen

OWNER OF LIGHT

Voor wie?
Dit traject is voor ondernemers en leiders. In het dagelijkse leven geef je leiding aan een organisatie, team of afdeling. Je zoekt verdieping, groei en transformatie. Je zoekt naar een manier van leiden die verbonden is met je stille midden. Ook wel je natuurlijke leiderschap.

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je zult merken dat je steeds meer gaat leiden vanuit een innerlijke wijsheid die je door dagelijkse uitdagingen loodst. Dit natuurlijk leiderschap staat los van culture of familiaire overdracht en staat heel dichtbij jezelf.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en omvat 3 individuele sessies, 3 zakelijke sessies, een week of een weekend in Nederland of buitenland en – op aanvraag – een solo in de natuur.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. Jezelf ontspannen en veilig, diep verbonden neerzetten kan een wereld van verschil betekenen in je werk- en privéleven. Hoe veiliger mensen zich voelen, hoe krachtiger de samenhang in jouw team. Zo kan het bewustzijn van mensen groeien of tot uiting komen. Het werken vanuit het stille midden helpt en versnelt de flow, teamsynergie en de collectieve intelligentie. Dit helpt om moeiteloosheid en de levensenergie terug te brengen in het werken. Deze vorm van werken is diep verbinden met een groter weten.

Kosten?
In overleg maken we een maatwerk traject

BOEK NU

Allow the darkness 
to wake up your inner light