Maatwerk Trainingen en Relatiesessies

BOOST YOUR RELATION zowel zakelijk als prive

Relatiesessie’s voor partners.

Voor wie?
Je beseft dat je naast je professionele verantwoordelijkheden en/of gezin ook oog wil houden voor je zakelijke en of privé relatie. Herhalingen, steeds weer dezelfde irritaties of zelfs ruzies kunnen opspelen. Net als worstelingen met macht, onzekerheid, woede, pijn of kwetsbaarheid. Heb je het gevoel dat je elkaar niet echt meer kan bereiken, dat het oude gevoel van samen staan we sterk naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen omdat oplossingen en veranderingen uitblijven? Of heb je zonder zwaarwegende redenen behoefte aan verdieping en meer verbinding in je zakelijke en of privé relatie?

Hoe ziet zo’n traject eruit?
In 3 sessies werken we aan je zakelijke en of privé relatie en worden verschillende aspecten zoals fysiek, emotioneel en mentaal en spiritueel onderzocht. We kijken samen  waar er groei mogelijk is en waar het nodig is elkaar te laten, zodat er ruimte komt voor een nieuwe verbinding.

Wat kan ik verwachten?
Je maakt praktische afspraken. Denk hierbij aan de verdeling van verantwoordelijkheden en of praktische taken. Hoe en wanneer spreek je elkaar aan. Je krijgt inzicht in de onderliggende mentale en emotionele patronen (persoonlijke, familiepatronen of organisatieproblemen of patronen). Samen vergroten we het gevoel van veiligheid (intimiteit) en stilte in de relatie.

Wat kenmerkt dit traject?
Zonder het te beseffen dragen mensen invloeden mee uit hun familieachtergrond. We kijken in dit traject op verschillende manieren naar de relatiepatronen en verwachtingen zodat ook de onbewuste processen zichtbaar worden en mogelijke verstikkingen aan het licht komen om losgelaten te kunnen worden. Zo ontstaat er een ontspannen levens- en werkhouding en kan meer liefde ervaren worden.

Kosten?
Op aanvraag

 

OWNER OF LIGHT

Voor wie?
Dit traject is voor ondernemers en leiders. In het dagelijkse leven geef je leiding aan een organisatie, team of afdeling. Je zoekt verdieping, groei en transformatie. Je zoekt naar een manier van leiden die verbonden is met je stille midden. Ook wel je natuurlijke leiderschap.

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je zult merken dat je steeds meer gaat leiden vanuit een innerlijke wijsheid die je door dagelijkse uitdagingen loodst. Dit natuurlijk leiderschap staat los van culture of familiaire overdracht en staat heel dichtbij jezelf.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en omvat 3 individuele sessies, 3 zakelijke sessies, een week of een weekend in Nederland of buitenland en – op aanvraag – een solo in de natuur.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. Jezelf ontspannen en veilig, diep verbonden neerzetten kan een wereld van verschil betekenen in je werk- en privéleven. Hoe veiliger mensen zich voelen, hoe krachtiger de samenhang in jouw team. Zo kan het bewustzijn van mensen groeien of tot uiting komen. Het werken vanuit het stille midden helpt en versnelt de flow, teamsynergie en de collectieve intelligentie. Dit helpt om moeiteloosheid en de levensenergie terug te brengen in het werken. Deze vorm van werken is diep verbinden met een groter weten.

Kosten?
In overleg maken we een maatwerk traject

BOEK NU

Allow the darkness 
to wake up your inner light