Individuele coaching door Katja Vermeulen in de praktijk of online

Zakelijk of privé in te boeken

Energetische coaching.

Ons drukke, westerse bestaan kan ervoor zorgen dat tijd en rust voor het verwerken van ervaringen niet altijd makkelijk te vinden is. Het uitstellen van en voorbijgaan aan deze processen zorgt voor blokkades en spanningen in je systeem.
Voel je dat de dingen zich herhalen en dat je vastloopt in bepaalde processen? Hoe creëer je ruimte in je leven om alles een beetje te verwerken en hoe blijf je dicht bij jezelf? Het herkennen en erkennen van spanningen en blokkades is niet altijd een makkelijk proces om zelf in gang te zetten. Mijn sessies bieden je de mogelijkheid om gericht gedachtes en emoties los te laten en te doorvoelen. Via het ontspannen van het lichaam werk ik aan het versterken van de natuurlijke balans tussen spanning en ontspanning. Aanknopingspunten voor een sessie zijn:

 • Meer ontspanning in lichaam (en denkwijze).
 • Meer inzicht willen in eigen doen en laten.
 • Lichamelijke spanningen of pijn in jouw lichaam.
 • Stress, mentale druk willen leren loslaten.
 • Negatieve patronen doorbreken.
 • Privé-relaties
 • Werkrelaties of werkgerelateerde problematiek
 • Eigenliefde

Ik reik je de handvatten aan om je reactiepatronen, onverwerkte emoties en gedachtes te doorgronden en los te laten. Soms zet ik hiervoor een familie- of organisatie-opstelling in of kijk ik systematisch en/of energetisch naar de dynamiek van het leven waarin jij je bevindt. We kijken samen naar de aandachtspunten in jouw lichaam, naar wat er zich in het hier en nu aandient in je fysiek. Ook als je al langer met een bepaald thema rondloopt kan het bevrijdend werken om hier gericht mee aan de slag te gaan gedurende de sessies.

Online coaching:

Telefonische of emailconsulten zijn mogelijk. Je kan zowel een volwaardige sessie op afstand als een korte energiecheck of beantwoording van vragen in boeken. Via een aanmelding per email maken we een telefonische afspraak. Voor vragen of een afspraak neem contact op.

Hoe verloopt een behandeling: tijdens de sessie kijken we op welke manier je levensenergie nog beperkt is en je het gevoel hebt dat je niet vrij en optimaal in het leven staat. Dit heeft vaak te maken met je ‘overlevingspatronen’ en aanpassingen die je in dit leven gemaakt hebt. Deze ‘overlevingspatronen’ kunnen zowel op persoonlijke als op je ziels-, familie- en/of je incarnatieproces liggen.

Mijn behandelmethode is via een kort gesprek richting een energetische sessie waarin je ontspannen ligt op een mat en we een reis maken naar binnen en via jouw energie, zowel naar jouw lijf als naar je emotionele en mentale lichaam kijken naar waar jij op dat moment ruimte kunt maken of waar jouw aandacht naartoe wilt. In deze sessies maak je efficiënt en op een dieper niveau contact met de onbewuste lagen in jezelf.

Als je het gevoel hebt dat je al jaren worstelt met dezelfde patronen of problematiek waar je je vinger in de reguliere coaching niet op kan leggen, ben je bij mij op de juiste plek. In deze manier van werken kan ik je leren wat van jou en niet van jou is zodat er meer ruimte komt om in je oorspronkelijke ontwikkelingspad en processen terug te komen.
Locatie: Amsterdam of Den Bosch. Online sessie mogelijk.

Voor vragen of een afspraak neem contact op.

A 1 Resultaat / Wat geeft het je? Wat brengt het je?

 • Zelf helend vermogen activeren
 • Inzicht eigen doen en laten
 • Processen verhelderen en loslaten
 • Inzicht krijgen in wat van jou is en wat niet – opschonen energieveld

 

COACHINGSTRAJECT RISE & SHINE

Voor wie?
Je bent in een fase van je leven waarin je voelt dat het anders moet of kan. Je hebt behoefte om naar je stille midden te keren en tot rust en overzicht te komen.

Een periode van tijd voor jezelf (pauze) waarin jij voorop staat, oude balast los te laten en naar een diepere verbinding met je zijn te gaan. Uit je hoofd. In je lichaam. Je zoekt begeleiding om opnieuw of dieper verbinding te maken met je innerlijke leiding en waar nodig hulp te krijgen bij je blinde vlekken of het verwerken en loslaten van oude, onbewuste processen

Wat kan ik verwachten?
Je leert je verbinden met je stille midden, ofwel je diepste kern en bron van kracht. Je leert je te verbinden met je hogere zelf, je leert haar horen, zien en voelen. We begeleiden je eerst door de emotionele, mentale en fysieke lagen. We kijken of er nog  oude overlevingspatronen of oude familiethema ’s werkzaam zijn die jou niet meer dienen. We helpen je die te werken en los te laten. Je energieveld wordt versterkt en/of dat je goed aardt. Zodat je leert je levenspad te bewandelen vanuit een nieuw verstilde en ontspannen levenshouding waarin je je ook met de moeiteloze kant van het leven durft te verbinden.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Het traject beslaat een periode van 6 tot 12 maanden en start met 3 individuele sessies en een week of een weekend in Nederland of buitenland en we sluiten af met 2 focus en/of terugkomsessies. In overleg komen we tot een traject dat bij jouw situatie past.

Wat kenmerkt dit traject?
Je doet het zelf. In de sessies maken we contact met je hogere zelf en vertalen dit naar inzichten voor jou voor in je privéleven als wel een verdieping in je ontwikkeling in je werk of artistieke carrière. We kijken vanuit stilte naar je toekomst om het te laten ontvouwen in plaats van te bedenken. Zo zien we eventueel ook waar het niet stroomt en wat nodig is om de natuurlijke stroom te herstellen.

Kosten?
In overleg maken een maatwerk traject.

 

De sessies zijn in te boeken zowel zakelijk als privé in mijn praktijk ruimte in Amsterdam, Den Bosch of Ibiza als wel online.

Geef je voorkeur aan op het boekingsformulier of bel me voor een afspraak.

Online sessies
Locatie Amsterdam
Locatie Den Bosch
Locatie Ibiza
BOEK NU

Allow the darkness 
to wake up your inner light