Groepsreizen Maatwerk

MAKE IT HAPPEN

Voor wie?
Je wil met The Silent Centre werken, maar je hebt behoefte aan een maatwerkprogramma. Denk hierbij aan een retreat, experiences of expeditions op een bijzondere locatie. Je wil een bepaalde vertraging en focus activeren in of met je bedrijf, team of een groep gelijkgestemden. Zodat een vernieuwing geïmplementeerd kan worden. The Silent Centre kan een volledig programma voor je neerzetten, maar kan ook afstemmen op een bestaand proces of gepland programma of event.

Hoe ziet zo’n traject eruit?
Precies zoals jij het wil. The Silent Centre heeft een brede ervaring met het vormgeven van weken, weekenden en workshops, zowel intern als op afgelegen locaties.

Wat kenmerkt dit traject?
Verandering vraagt soms om buiten je comfort zone te treden, met onze begeleiding zorgen we er altijd voor dat dit op een veilige, liefdevolle manier gebeurt.

Kosten?
In overleg.

 

RELATIEBOOST zowel zakelijk als prive

Voor wie?
Je beseft dat je naast je professionele verantwoordelijkheden en/of gezin ook oog wil houden voor je zakelijke en of privé relatie. Herhalingen, steeds weer dezelfde irritaties of zelfs ruzies kunnen opspelen. Net als worstelingen met macht, onzekerheid, woede, pijn of kwetsbaarheid. Heb je het gevoel dat je elkaar niet echt meer kan bereiken, dat het oude gevoel van samen staan we sterk naar de achtergrond lijkt te zijn verdwenen omdat oplossingen en veranderingen uitblijven? Of heb je zonder zwaarwegende redenen behoefte aan verdieping en meer verbinding in je zakelijke en of privé relatie?

Hoe ziet zo’n traject eruit?
In 3 sessies werken we aan je zakelijke en of privé relatie en worden verschillende aspecten zoals fysiek, emotioneel en mentaal en spiritueel onderzocht. We kijken samen  waar er groei mogelijk is en waar het nodig is elkaar te laten, zodat er ruimte komt voor een nieuwe verbinding.

Wat kan ik verwachten?
Je maakt praktische afspraken. Denk hierbij aan de verdeling van verantwoordelijkheden en of praktische taken. Hoe en wanneer spreek je elkaar aan. Je krijgt inzicht in de onderliggende mentale en emotionele patronen (persoonlijke, familiepatronen of organisatieproblemen of patronen). Samen vergroten we het gevoel van veiligheid (intimiteit) en stilte in de relatie.

Wat kenmerkt dit traject?
Zonder het te beseffen dragen mensen invloeden mee uit hun familieachtergrond. We kijken in dit traject op verschillende manieren naar de relatiepatronen en verwachtingen zodat ook de onbewuste processen zichtbaar worden en mogelijke verstikkingen aan het licht komen om losgelaten te kunnen worden. Zo ontstaat er een ontspannen levens- en werkhouding en kan meer liefde ervaren worden.

Kosten?
Op aanvraag

BOEK NU

Allow the darkness 
to wake up your inner light