Maatwerk in groepen

Wil je zakelijk of particulier mee op groepreis of kom je met een besloten groep dan zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn weken en weekenden of we maken iets speciaal op maat voor jou wensen.

Wat is verschil tussen een Experience & Expeditie ?

Een Experience is retreat experience waarin je de verbinden met jou stille midden centraal  staat. Door je te verbinden met de natuur en of verstilling via oefeningen of rituelen  en verschillende vormen van meditatie en of ademhaling technieken. Je slaapt in een bed of een gedeelde of privé kamer en er is een workshop ruimte ofwel yoga / meditatie zaal verder zijn uitstapjes en of wandelingen die je dieper verbinden met de natuur en de omgeving van de locatie.

Een Expeditie is een no nonsens reis naar afgelegen gebieden, een expeditie waar het grootste deel van de intervisie en intersectie door de deelnemer zelf gedaan wordt en. De kracht van de natuur, raw nature, sobere maar hele bijzondere locatie en solo en zweethut ,wandelen, stilte, zwemmen in beek of zee, en sharings staan hier op het programma, het is zonder horloge, internet en telefoon.  Ze duren of 3 of 6 dagen.

Samen bouw we in de week via verschillende oefeningen en rituelen aan een verdieping.